Oui.online - Over Ons - Unique items picked by stylists
16016
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16016,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

”Style is a way to say who you are, without having to speak”

Jorine Kets

OUI.online

Vind jij het ook belangrijk dat jouw interieur perfect aansluit bij je gevoel? Dat er sprake is van een echte beleving waar je iedere dag opnieuw van kunt genieten? Ben je op zoek naar bijzondere interieur & lifestyle items met oog voor detail? Dan zit je bij OUI.online goed.

Bijzondere producten van hoge kwaliteit

Deze webshop speelt in op de moderne trends van nu met bijzondere producten die zorgvuldig voor je worden geselecteerd. Kwaliteit, styling en rust: drie waarden waar iedereen blij van wordt! Geef je woonkamer, keuken, badkamer of tuin met OUI.online net dat extraatje of laat je inspireren met de leukste items uit onze shop.

Professionele stylisten

Samen met een netwerk aan creatieven en stylisten, verzamelt interieurstyliste Jorine Kets unieke interieur & lifestyle items voor de OUI.online collectie. Met een studie Allround Styling aan Academie Artemis in Amsterdam ontwikkelde ze haar eigen signature met een voorliefde voor natuurlijke materialen. Vragen van vrienden en kennissen op het gebied van interieurstyling prikkelden het enthousiasme van Jorine om haar kennis en expertise te delen.

Daarom is OUI.online in 2016 opgericht, voor iedere liefhebber van bijzondere en kwalitatieve interieurproducten. De nauwkeurig gekozen items in de webshop laten je interieur samensmelten tot een passend en uniek geheel.

Liefs,

OUI.online

slider-oui-online-1

Onze kracht

”Unique items picked by stylists”

95%

Interieurstyling

Interieurstyling is onze passie. Wij zoeken unieke eyecatchers voor jouw woning of werkplek.

85%

Interieuradvies

Hulp nodig bij het stylen van je woning, kamer of werkplek? Wij adviseren je graag!

77%

Lifestyle

Lifestyle en branding, je vindt het allemaal terug bij OUI.online en producten in de webshop.